Okrugli stol i Završna konferencija projekta „(NE)ZAPOSLENE“

Sredstvima Zagrebačke županije, ALUMNI KLUB VELEUČILIŠTA S PRAVOM JAVNOSTI BALTAZAR ZAPREŠIĆ i UDRUGA PROSPERIKON održali su Okrugli stol i Završnu konferenciju projekta  „(NE)ZAPOSLENE“.  Tema: Nezaposlenost, zapošljavanje i samozapošljavanje. Ciljevi Okruglog sola i Završne konferencije su bili osnažiti sve one, a posebno žene koje se nalaze u nepovoljnom položaju za aktivno uključenje na tržište rada, zapošljavanje,… Read more »

Pročitaj

(NE)ZAPOSLENE

Obrazovni programi i kreativne radionice održavane su u sklopu projekta „(NE)ZAPOSLENE“. Projekt je financiran sredstvima Zagrebačke županije. Cilj Projekta „(NE)ZAPOSLENE“ bio je osnažiti 30 žena koje se nalaze u nepovoljnom položaju za aktivno uključenje na tržište rada kroz pohađanje obrazovnih programa i kreativnih radionica te je na taj način povećana mogućnost njihove zapošljivosti, potaknuta radna aktivacija i samozapošljavanje…. Read more »

Pročitaj

„Zakaj ne Startup?“

Obrazovni programi i edukativne radionice održavane su u sklopu projekta „Zakaj ne Startup?“. Projekt je financiran sredstvima Zagrebačke županije. Cilj Projekta „Zakaj ne Startup?“ bio je osnažiti 20 mladih nezaposlenih osoba za aktivno uključenje na tržište rada kroz pohađanje obrazovnih programa i edukativnih radionica te na taj način pokretanje vlastitog poslovanja kroz otvaranje start-up-ova. Obrazovni programi i edukativne radionice trajali… Read more »

Pročitaj