(NE)ZAPOSLENE

  Ciljevi projekta: Poticanje dugotrajno nezaposlenih žena starijih od 45 godina na uključivanje u programe obrazovanja i radnu aktivaciju. Pružanje podrške ženama starijim od 45 godina u nepovoljnom položaju kroz programe obrazovanja za povećanje njihove zapošljivosti i poticanje na samozapošljavanje i radnu aktivaciju. Pokazatelji uspješnosti projekta: Povećane su mogućnosti za zapošljavanje nezaposlenih žena starijih od… Read more »

Pročitaj

„Pisanje EU projekta može biti zabavno“ 2017.

Projekt „Pisanje EU projekta može biti zabavno“ koji je sufinanciran sredstvima Grada Zagreba putem Javnog natječaja za financiranje programa i projekta udruga iz područja europskih integracija i fondova Europske unije iz Proračuna Grada Zagreba za 2017. ulazi u zadnju fazu provedbe. Zbog velikog interesa o tematici koja uključuje praćenja natječaja i pisanja projektnih prijedloga te o mogućnostima i načinima… Read more »

Pročitaj

„Pisanje EU projekta može biti zabavno“

Udruga Prosperikon drugi puta uspješno provodi projekt „Pisanje EU projekta može biti zabavno“ te poziva sve Neprofitne organizacije sa područja grada Zagreba na aktivno sudjelovanje u besplatnim radionicama koje će se održati tijekom listopada, studenog i prosinca. Više informacija o projektu u rubrici PROJEKTI. Prijava na besplatne radionice: e-mail: info@prosperikon.hr  

Pročitaj

Okrugli stol i Završna konferencija projekta „(NE)ZAPOSLENE“

Sredstvima Zagrebačke županije, ALUMNI KLUB VELEUČILIŠTA S PRAVOM JAVNOSTI BALTAZAR ZAPREŠIĆ i UDRUGA PROSPERIKON održali su Okrugli stol i Završnu konferenciju projekta  „(NE)ZAPOSLENE“.  Tema: Nezaposlenost, zapošljavanje i samozapošljavanje. Ciljevi Okruglog sola i Završne konferencije su bili osnažiti sve one, a posebno žene koje se nalaze u nepovoljnom položaju za aktivno uključenje na tržište rada, zapošljavanje,… Read more »

Pročitaj

Održana radionica “KREĆEMO U PODUZETNIŠTVO: ŠTO SADA?”

 

Pročitaj

KREĆEMO U PODUZETNIŠTVO: ŠTO SADA?

RADIONICA – KREĆEMO U PODUZETNIŠTVO: ŠTO SADA?

Pročitaj

E-IMPULS 2016.

E-impuls   Fond: Europski fond za regionalni razvoj Prijavitelji:  mali i srednji poduzetnici, obrtnici   Sažetak: Predmet Poziva: Investicije u početna ulaganja mikro i malih poduzetnika povezane s osnivanjem nove poslovne jedinice ili proširenjem kapaciteta postojeće poslovne jedinice u sektorima proizvodnje i proizvodnih usluga. Cilj Poziva: Potaknuti mikro i mala poduzeća u sektoru proizvodnje i… Read more »

Pročitaj

E-IMPULS 2016.

Sustav potpora “E-Impuls 2016”   JAČANJE KONKURENTNOSTI MIKRO I MALIH PODUZETNIKA Korisnici: mikro i mali poduzetnički subjekti Iznos potpore: 30.000 – 500.000 kuna Intenzitet: 75% mikro subjekti / 60% mali subjekti Prihvatljive projektne aktivnosti: – Ulaganje u dugotrajnu imovinu koja služi unaprjeđenju obavljanja djelatnosti – Ulaganje u ekološki prihvatljiviju i energetski učinkovitiju proizvodnju i usluge – Uvođenje sustava… Read more »

Pročitaj

Povećanje razvoja novih proizvoda i usluga koji proizlaze iz aktivnosti istraživanja i razvoja

 Opći cilj: Razvoj novih proizvoda (dobara i usluga), tehnologija i poslovnih procesa kroz povećanje privatnih ulaganja u istraživanje, razvoj i inovacije, te jačanje kapaciteta poduzeća za istraživanje, razvoj i inovacije, kroz poboljšanje njihove suradnje s institucijama za istraživanje i razvoj.   Specifični cilj: Novi proizvodi i usluge kao rezultat djelatnosti istraživanja, razvoja i inovacija (IRI)…. Read more »

Pročitaj

Kompetentnost i razvoj MSP

Cilj poziva Predmet: Poboljšanje poslovnog razvoja i tehnološke spremnosti MSP-a poticanjem ulaganja u kapacitete MSP, posebice kroz izgradnju i/ili opremanje poslovnih jedinica. Namjena: Poticanje investicija u početna ulaganja povezana s osnivanjem nove poslovne jedinice, proširenjem kapaciteta postojeće poslovne jedinice, diversifikacijom proizvodnje poslovne jedinice na proizvode koje dotična poslovna jedinica prethodno nije proizvodila ili temeljitom promjenom… Read more »

Pročitaj