Završen projekt PROSPERITETNA BUDUĆNOST – priopćenje za javnost-

  U Zagrebu, 31. prosinca  2023   Udruga Prosperikon u partnerstvu s udrugom za edukaciju, dijagnostiku i psihoterapiju provele su projekt Prosperitetna budućnost – osnaživanja mladih koji se provodio od 1. siječnja 2023. do 31. prosinca 2023. Udruga Prosperikon je udruga za promicanje projektnog i turističkog menadžmenta i menadžmenta u kulturi te se specijalizirala za… Read more »

Pročitaj

PROSPERITETNA BUDUĆNOST

U Zagrebu, 31. prosinca  2023   Udruga Prosperikon provela je projekt Prosperitetna budućnost – osnaživanja mladih koji se provodio od 1. siječnja 2023. do 31. prosinca 2023. Udruga Prosperikon je udruga za promicanje projektnog i turističkog menadžmenta i menadžmenta u kulturi te se specijalizirala za pomoć u provedbi projekata i pružanje psihološke pomoći te osiguravanje… Read more »

Pročitaj

ZAVRŠNA KONFERENCIJA PROSPERITETNA BUDUĆNOST – osnaživanja mladih i njihovih obitelji za uspješno suočavanje sa stresom i što brže uključivanje u svakodnevni život

Završna konferencija projekta PROSPERITETNA BUDUĆNOST – osnaživanja mladih i njihovih obitelji za uspješno suočavanje sa stresom i što brže uključivanje u svakodnevni životu održala se 21. prosinca 2023. u prostoru Doma zdravlja Zagreb Zapad. Svrha projekta je bila pružiti psihosocijalnu podršku i organizirati aktivnosti  koje su usmjerene na poboljšanje psihološke dobrobiti mladih u područjima pogođenim… Read more »

Pročitaj

Izdan priručnik za psihološko osnaživanje

Pročitaj